Contactgegevens

Vakantiebureau Texel
Familie Kragt
Zeekraal 23
1796 BM De Koog - Texel

T. +31 (0)222 - 317 999
E.

KvK NW-Holland: 37083809
Ons Privacystatement

Service

Reserveer tijdig om een teleurstelling te voorkomen.

Wilt u een Last Minute of een speciale periode boeken neem dan telefonisch contact met ons op.

Receptie geopend:

ma - za : 9.00 tot 17.30 uur.
We zijn alle dagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.30 uur (uitgezonderd noodgevallen).

Routebeschrijving

Route naar "Vakantiebureau Texel" vanaf de veerhaven Texel.
Per auto: U rijdt richting De Koog. Na de bushalte op de Nikadel, direct de 1e straat rechts (Strijbosstraat) en na ca. 50 meter weer rechts. Dit is de Zeekraal; na ca. 100 meter ligt ons kantoor aan uw rechterhand.
Per bus: Connexxion bus (lijn 28) naar de bushalte Nikadel in De Koog. U loopt direct 1e straat rechts (Strijbosstraat) in en u gaat na ca. 50 meter weer rechts. Dit is de Zeekraal. Na ca. 100  meter ligt ons kantoor aan uw rechterhand. U kunt al vanaf NS station Den Helder een buskaartje tot De Koog kopen.
Per taxi: Vanaf veerhaven Den Helder kunt u bellen voor een taxi: (0222) 312000 (taxi-, rolstoel- en groepsvervoer).
Teso bootdienst: Volgens de normale dienstregeling vertrekt er elk uur van 6.30 tot 21.30 uur een boot vanuit Den Helder. De afvaarten vanaf Texel zijn elk uur van 6.00 uur tot 21.00 uur. De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Op zon-en feestdagen begint de veerdienst, afhankelijk van het seizoen, één of twee uur later.

Teso-bootdienst en Texelvignet

De site van veerdienst Teso. Hier kunt u de dienstregeling met extra afvaarten en tarieven vinden. U kunt ook uw bootkaart online bestellen! www.teso.nl . Het is mogelijk om op Texel te parkeren met een Texelvignet. Met dit digitaalvignet mag geparkeerd worden op alle huidige betaald-parkeerterreinen op Texel. Doel van het Texelvignet is een vereenvoudiging van het parkeerbeleid. Het parkeervignet is online via www.texel.nl of bij de parkeerautomaat verkrijgbaar.

Hondenreglement 

Uw hond is welkom in een aantal van onze vakantiewoningen.

Er zijn wel een aantal spelregels:

  • • Uw hond graag buiten het park of terrein uitlaten
  • • Uw hond niet los laten lopen op het park of terrein
  • • Uw hond niet voor langere tijd alleen achterlaten in de vakantiewoning
  • • Uw hond mag niet in de slaapkamers of op de bank/stoel
  • • Graag zelf een mand of deken meenemen
  • • Controleer voordat u vertrekt of er per ongeluk toch niet iets is achtergelaten door uw hond
  • • U kunt altijd passende afspraken maken met de eigenaar of beheerder

Zo bent u en uw hond altijd weer van harte welkom.

Gastheer Nationaal Park "Duinen van Texel"

Het Nationaal Park Duinen van Texel heeft ruim 100 gastheren voor het nationaal park opgeleid. Natuur speelt een belangrijke rol bij de keuze van een vakantiebestemming of een dagtrip. Samen met andere ondernemers ben ik uw gastheer voor uw omgeving, het prachtige eiland Texel. Wij weten als geen ander de mooiste plekjes te vinden en dit door te geven aan onze gasten. Zie ook : https://www.npduinenvantexel.nl/

Bij de receptie verkrijgbaar

Iedere gast van Vakantiebureau Texel, ontvangt een gratis Texel Vakantiekrant. Er is een folderkast met fiets-en wandelroutes op Texel en diverse foldertjes van de Texelse bedrijven voor uw toeristische informatie. Mocht u uw leesboek vergeten zijn dan beschikken wij over een kleine uitleenbibliotheek om u van leesplezier te voorzien.

KlinQ-verkoopstyling

Professionele styling van uw vakantie woning !

Jenneke en echtgenoot Henk Kragt, zijn het gezicht van “Vakantiebureau Texel”, waar ze al heel wat jaren ervaring hebben opgedaan in het verhuren en beheren van vakantiewoningen.

Het blijkt dat de succesvol verhuurde woningen iets belangrijks met elkaar gemeen hebben, zoals een juiste balans, eenheid en sfeer in de presentatie. Veel van de minder succesvolle vakantiewoningen missen deze aspecten. Met een kleine investering kan er een heel andere ‘look’ gerealiseerd worden wat dan ook resulteert in een hogere verhuuromzet.

Met deze kennis als achtergrond heeft Jenneke ter aanvulling op haar werk als verhuurder/beheerder, voor een cursus woning styling gekozen om als professioneel (verkoop/verhuur) styliste haar diensten aan te kunnen bieden. Meer info kunt u vinden via:  http://klinq-verkoopstyling.nl/

Ze heeft haar opleiding bij House of KIKI (bekend van 'Uitstel van Executie' en 'TV Makelaar' ) in Haarlem gevolgd. Als gecertificeerd (verkoop/verhuur) styliste is ze aangesloten bij het CNVV.

Met een getraind oog voor stijlvolle details, optimale verdeling van de ruimte en de wensen van de beoogde doelgroep, zorgt ze er voor dat uw vakantiewoning optimaal gepresenteerd wordt aan potentiële huurders.

Fotografie
Na een restyling is uw vakantiewoning in de goede sfeer en maakt de stylist van elke ruimte foto's. Deze foto’s worden gebruikt voor de presentatie op onze internet site.
De foto’s blijven eigendom van Vakantiebureau Texel en KLinq-verkoopstyling en mogen zonder toestemming niet door derden worden gebruikt.                                                                     

Zeebries-terrasdekens

havenvanOudeschild002ZEEBRIES ontwerpt terrasdekens. De basis is een verhuisdeken vervaardigd uit gerecycled materiaal. Onze terrasdekens worden handmatig versierd met satijnlint, kant en mooie stoffen. Het bewerken van deze robuuste deken met een uitdagende materiaal- en kleurcombinaties levert een verrassend resultaat op.

Een stoere deken als een warme bescherming voor een koele zomeravond op het terras, op de boot of bij een picknick. Onze terrasdekens zijn milieu vriendelijk, u bent geen terrasverwarming meer nodig!

Studio Zeebries, denkt en werkt duurzaam en wil met deze deken het besparen van energie onder uw aandacht brengen. www.zeebries.webklik.nl

 

Texel-souvenir

souvenirvanTexel002Olieflesje met echt "texels-strand-zand" en schelpen.

Dit "Souvenir van Texel" is op onze receptie verkrijgbaar.

 

 

91ebff9b2ef44e110dd1af858be5021d.jpg
1bd49575e9217692119978e3298b68c7.jpg
67fce1c89a81011a360a8fed21c32444.jpg
c741ef01fcb710acfef2d6a268e6adff.jpg
3b0cfe07c0f7640f78c1f4702899b2c2.jpg
e3b25311807ecdb98458024050f31b4b.jpg